Emakina Group start wereldwijd commerce-partnerschap met Amplience

Emakina Group start wereldwijd commerce-partnerschap met Amplience

Stijgende vraag naar headless platformen inspireert nauwere samenwerking

Brussel, Londen - De digitale agentschapsgroep Emakina Group (Euronext – ALEMK) voegt Amplience toe aan zijn technologiepartners en vergroot zo opnieuw zijn bereik in de markt. De alliantie richt zich op de gezamenlijke verkoop en uitvoering van commerce- en CMS-projecten in Europa, het Midden-Oosten en de VS. Emakina helpt grote merken en retailers met deskundige digitale strategie, service design en ondersteuning bij het implementeren van 's werelds beste oplossingen voor experience management, het beheer van digitale ervaringen. Amplience past mooi in dat plaatje, als toonaangevend headless API-first ervarings- en CMS-platform met meer dan 350 wereldmerken als trouwe gebruikers.

Amplience: minder stress, meer vrijheid

De nieuwe samenwerking met Amplience geeft Emakina's merk- en retailklanten de vrijheid om inspirerende ervaringen te leveren die hun klanten aantrekken en binden. Amplience ondersteunt de overgang van de sector naar MACH-architectuur, met Microservice-, API-first-, Cloud- en Headless-technologieën. Zo vermindert het de complexiteit bij het creëren en actualiseren van grote hoeveelheden aantrekkelijke digitale content en het stimuleren van de verkoop. Het bedrijf is MACH-gecertificeerd en uitvoerend lid van de MACH Alliance.

Amplience is een systeem voor informatiemanagement dat werkt zonder complexe code. Bedrijven als Crate & Barrel, Tumi, Traeger Grills, Argos, OTTO Group, Primark, en Very Group beheren er daarom hun digitale activa en ervaringen mee. Ze halen snel een hoog rendement bij het uitbouwen van hun klantervaringen, verrijkt door het vlot inzetten van data en inzichten.  

Story image

Een vernieuwer voor commerce in vele vormen

"Bedrijven erkennen steeds meer de waarde van digitale ervaringen", zegt Priya Sonn, Director of Global Strategic Alliances bij Emakina. "Bij Emakina bieden we de meest geschikte oplossingen om onze klanten een boost te geven, en Amplience kan voor hen een echt game-changer zijn. Het draait allemaal om relevantie, het leveren van rijke en betekenisvolle ervaringen die een concurrentievoordeel creëren. Daar zitten Amplience en Emakina op één lijn."
James Brooke, CEO van Amplience, voegt hieraan toe: "We zijn er samen van overtuigd dat we de klant altijd centraal moeten stellen om met rijke ervaringen echte grote waarde te creëren. Ons partnerschap is gegroeid uit dit idee en uit een gedeelde visie op de toekomst van ecommerce."

Meer informatie over het Amplience-platform, Dynamic Content en Dynamic Media, vindt u op www.amplience.com

Story image

 

Emakina.BE Emakina Global
Over Emakina

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'

Emakina is een digitaal agentschap met wereldwijd bereik. Het maakt deel uit van Emakina Group, een internationaal network met meer dan 1100 talenten in 18 landen. Marketing- en technologie-experts verbeteren in team de bedrijfsresultaten en merkwaarde van hun klanten. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiënte strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'User' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com   

 

Emakina
Middelburgstraat 64A
B-1170 Brussel
Belgium