Emakina versterkt zich door fusie met Design is Dead

Emakina versterkt zich door fusie met Design is Dead

Dynamisch agentschap wint extra slagkracht voor klanten in strategie, ontwikkeling en services

Emakina.BE versterkt verder zijn leidinggevende positie in de markt door de fusie met het agile team van Design is Dead. De technische complementariteit van de twee bedrijven uit de Emakina Group geeft de klanten van Emakina nog meer slagkracht in digitale strategie en marketing, ontwikkeling van ervaringsplatformen, Devops en agile processen.

Met nu meer dan 200 experts biedt het meteen ook een van de breedste technologie-stacks aan, terwijl het zijn klant- en teamgerichte cultuur versterkt. Het toptalent van Design is Dead krijgt ook toegang tot meer strategische en creatieve mogelijkheden én grotere en internationale projecten.

Combinatie van culturen en competenties genereert positieve energie

 Met de fusie van zijn zusterbedrijf uit de Emakina Group voegt Emakina.BE een hecht en gerespecteerd team toe van ruim 30 senior experts aan zijn dynamische en innovatieve organisatie. Design is Dead voerde de laatste 15 jaar een reeks uitdagende agile en onsite-projecten uit bij topklanten zoals Base, Telenet, VOO, Moteo, en Beko. Door zijn focus op technologie, innovatie en ‘people first’ bouwde het een rijke reputatie uit in applicaties, integratie en platformen zoals Adobe Experience Cloud, advies over dataservices en DevOps. Hun professionele aanpak viel ook bij Emakina in de smaak tijdens een aantal gedeelde projecten met geïntegreerde teams, wat de verdere integratie van beide organisaties mee inspireerde.

 Versmelting van strategische, technologische en creatieve kennis is bonus voor klanten

De fusie geeft Emakina extra energie voor zijn commerciële contacten, klantenservice en verdere ontwikkeling van diensten. De integratie van de senior experten van Design is Dead kadert ook in de ambitie van Emakina in dataservices en bedrijfskritische strategische projecten, zeker nu bedrijven door de pandemie voor nieuwe grote uitdagingen staan.

 Het eengemaakte team biedt een hoogwaardige service voor zo goed als de volledige waaier aan technologieën, zoals PHP, .Net, JAVA, Angular, Vue.js en React. Ook in de DXP’s beantwoordt het alle behoeften met Drupal, Kentico, Adobe Experience Cloud en oplossingen zoals Salesforce. Het scherpt ook zijn diensten aan rond big data, AI, data science en engineering. De ruime ervaring in creativiteit, design en marketing binnen Emakina maakt het plaatje volledig. Deze krachtige combinatie van talenten is voor klanten meer dan ooit van grote waarde, bevestigt het management.

 Tim Wolfs, MD van Emakina.BE:
“Deze fusie geeft ons een echte boost. Het is geweldig in één keer zoveel strategisch en technisch talent te verwelkomen. Het verrijkt verder onze bedrijfscultuur, vakkennis en mogelijkheden als partner voor ondernemingen. We hebben al jaren een hechte band met de fantastische mensen van Design is Dead. Het voelt juist aan om nu nog intenser samen de marketing- en bedrijfsobjectieven van onze klanten waar te maken.”
Jeroen Huys, MD van Design is Dead:
“We hebben de laatste jaren samen al heel wat bereikt.
We krijgen nu nieuwe kansen in het groter geheel van Emakina.BE en bij uitbreiding van Emakina Group. Het ruimere gebundelde serviceaanbod is een pluspunt voor onze klanten én onze teams: we winnen een schat aan kennis en contacten, waardoor onze experten zich nog meer kunnen uitleven en zo mee het verschil kunnen maken bij grensverleggende projecten."
Pierre Pôlet en Tim Wolfs, MD
Pierre Pôlet en Tim Wolfs, MD's van Emakina.Be met Jeroen Huys, MD van Design is Dead in het midden

 

Emakina.BE Emakina Global
Over Emakina

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'

Emakina is een digitaal agentschap met wereldwijd bereik. Het maakt deel uit van Emakina Group, een internationaal network met meer dan 1100 talenten in 18 landen. Marketing- en technologie-experts verbeteren in team de bedrijfsresultaten en merkwaarde van hun klanten. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiënte strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'User' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com   

 

Emakina
Middelburgstraat 64A
B-1170 Brussel
Belgium