Emakina viert opening nieuw kantoor op Danzigerkade Amsterdam

Emakina viert opening nieuw kantoor op Danzigerkade Amsterdam

Vanaf vandaag heeft Emakina intrede gemaakt in hun nieuwe pand in het Westelijk havengebied in Amsterdam. 

Dedato Ontwerpers en Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gouden pand aan de Danzigerkade 4. De ruim 130 medewerkers kunnen vanaf vandaag genieten van het nieuwe uitzicht over de Amsterdamse Houthavens. Het full service digitale bureau was mede door de toename in personeel uit hun oude pand gegroeid. Met ruim 2000 m2 is er genoeg ruimte om Emakina’s groeiambitie op het gebied van personeel verder te vorm te geven.

De officiële opening van het pand is op 21 september. Emakina geeft klanten en partners tijdens het openingsfeest met het thema ‘Catch your next wave’ een voorproefje van de ‘digital waves’ die eraan komen. Op het programma staat een spetterende opening met inspiratie op het gebied van ondermeer e-Commerce, AI, blockchain, VR en AR.

Emakina.BE Emakina Global Emakina.NL
Over Emakina

Emakina, het User Agency

Emakina is een digitaal agentschap met een wereldwijd bereik dat deel uitmaakt van Emakina Group (een bedrijf van EPAM Systems Inc - NYSE: EPAM),een van de meest toonaangevende onafhankelijke digital agencies, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika.

Als ambassadeurs van de gebruikers plaatst Emakina de verwachtingen en eisen van de gebruiker centraal in elke digitale ervaring. Deze aanpak biedt de klanten van het agentschap en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders: de consumenten van het digitale tijdperk. Meer informatie vindt u op www.emakina.com.

Emakina
Middelburgstraat 64A
B-1170 Brussel
Belgium