Nieuwe Graff-website door Emakina betovert liefhebbers van exclusieve juwelen

Nieuwe Graff-website door Emakina betovert liefhebbers van exclusieve juwelen

Briljant Salesforce e-commerce-platform bevestigt de visie van diamantenkoning Graff dat ‘Alleen perfectie telt’

uk.graff.com   us.graff.com

Meesterjuwelier Graff heeft zijn schitterende nieuwe websites gelanceerd voor Britse en Amerikaanse liefhebbers van schoonheid en klasse.  Het huis met de meest exclusieve juwelen ter wereld vroeg Emakina om met Salesforce als technologie een krachtig platform te bouwen. Het resultaat is betoverend en geeft zelfs de meest veeleisende klanten een zeer rijke en vlotte online shoppingervaring. Zij ontdekkende fascinatie van Sir Laurence Graff voor de emotionele kracht van edelstenen en het waardevolle erfgoed van zijn uitzonderlijke familiebedrijf.

Story image
"Ons e-commerce-platform moest 100% onze 'Only Perfection Matters'-stijl weerspiegelen", zei Matteo Cassarino, Chief Digital Officer bij Graff. "De samenwerking met Emakina heeft aangetoond dat ze onze passie voor perfectie volledig delen."

Graff daagde digitaal bureau Emakina uit om de uitzonderlijke schoonheid en zeldzaamheid van de meesterwerken in hun collectie tot leven te brengen op hun nieuwe website.  Naast een aangename reis door de unieke Graff-juwelen en -collecties, kunnen bezoekers ook verlovings- en bruidscreaties, exclusieve horloges en suggestieve geuren uitkiezen, en de geschiedenis van het familiebedrijf doorlopen. Uiteraard zijn ze welkom om informatie aan te vragen, een privé-afspraak te maken, een klantaccount aan te maken en in te loggen via Facebook of Google.

Zoals bij de creatie van elk Graff-juweel doorliep het team met precisie elke fase van de ontwikkeling van het e-commerce platform. Het werd met Salesforce Commerce Cloud op maat gemaakt, in combinatie met Service Cloud voor naadloos klantenbeheer.

Elke pagina streeft naar perfectie, met aandacht voor elke tekst, afbeelding en videoen voor de volmaakte harmonie tussen deze elementen. Het e-commerce platform is daarenboven een parel door de verrijking van de navigatie, het filterenvan inhoud voor verschillende productcategorieën en de prachtiguitgevoerde productdetailpagina's.

Emakina zorgde ook voor de integratie met Graff's ERP-systeem voor klant-, order-, voorraad- en prijsbeheer. Daarnaast bouwde het bruggen naar alle belangrijke betalingsaanbieders, FedEx carrier, AvaTax real-time belastingtools, Google Maps, Outlook, WhatsApp en deed het de integratie van computertelefonie (CTI).

Priya Sonn, Director Global Strategic Alliances bij Emakina, besloot: "Het is een eer om een steentje bij te dragen in het opmerkelijke succesverhaal van Graff. Hun passie voor innovatie, creativiteit en vakmanschap is inspirerend en weerspiegelt perfect onze eigen ambities. We zijn fier dat dit verfijnde Salesforce-project die passie zo goed weerspiegelt én hun wereldwijde leiderschap versterkt op het gebied van de meest exclusieve juwelen".
Story image

 

Emakina.BE Emakina Global Emakina.NL
Over Emakina

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'

Emakina is een digitaal agentschap met wereldwijd bereik. Het maakt deel uit van Emakina Group, een internationaal network met meer dan 1100 talenten in 18 landen. Marketing- en technologie-experts verbeteren in team de bedrijfsresultaten en merkwaarde van hun klanten. Samen verzamelen ze gebruikersinzichten en ontwikkelen ze efficiënte strategieën en projecten, van baanbrekende applicaties, websites, en e-commerce platformen tot impactvolle communicatie en campagnes.

Als de ware ambassadeurs voor de 'User' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd.

www.emakina.com   

 

Emakina
Middelburgstraat 64A
B-1170 Brussel
Belgium