Tim Wolfs als nieuwe co-MD terug bij Emakina.BE

Tim Wolfs als nieuwe co-MD terug bij Emakina.BE

Interactieve marketingexpert boost management en verkoop van Emakina, het 'User Agency'

Met de terugkeer van Tim Wolfs als nieuwe co-MD versterkt Emakina zijn positie in de markt. Hij vormt nu een tandem met Pierre Pôlet aan het hoofd van het 'User Agency', na drie jaar als Chief Digital Officer voor Altavia Europe. Tim zal zijn focus leggen op sales, terwijl hij ook strategie, creativiteit en marketing aanstuurt.

Tim Wolfs heeft als pragmatisch agentschapsmanager ruime ervaring in het leiden van teams en de verkoop. Met zijn terugkeer bevestigt Emakina eens te meer zijn ambitie om stevige bruggen te bouwen tussen zijn klanten en hun eindgebruikers, het echte strijdtoneel van de hedendaagse economie.

Tim Wolfs: “Ik ben onder de indruk van de groei van Emakina als marketingpartner naast zijn digitale expertise. En ook van het talent dat er onder één dak samenwerkt. Meer dan ooit biedt het team krachtige multichannel-ondersteuning, aangevuurd door creativiteit en marketingkennis. Vanuit frisse inzichten en strategisch denken werkt Emakina intens samen met zijn klanten en verbindt hen met hun eindgebruikers. En daar draait het allemaal om.”

Tim Wolfs is thuis in het hele marketingtraject, van bedrijfsbehoeften tot implementatie. Daarbij is zijn maatstaf telkens de best mogelijke en meest efficiënte oplossing voor de klant.

Hij startte in 2005 bij Emakina, met projecten voor Wrangler, Electrabel, Belgacom en Brussels Airlines. Daarna werd hij Director of Marketing Services, leidde hij het Interactive Marketing-team en richtte zich dan op digitale strategie, innovatie en transformatie voor een wereldwijde klant.

Nu is Tim terug bij Emakina, na drie jaar te hebben gewerkt als Chief Digital Officer Europe bij Altavia. Bij de wereldwijde leider in retailmarketing was hij betrokken bij innovatie en digitale transformatie van internationale retailbedrijven.

Pierre Pôlet, MD van Emakina.BE: "Het is geweldig om Tim terug te verwelkomen, als co-MD. Technologie is voor ons een poort naar eindgebruikers, dat helpt om hen te begrijpen en met hen te communiceren bij alle ‘micro-momenten van de waarheid’. Tim is de geknipte persoon om Emakina én zijn klanten in die richting de weg te wijzen."

Brice Le Blévennec, CEO van Emakina Group, besluit: “Dit is uitstekend nieuws. Tim combineert een heldere strategische visie met een no-nonsense en resultaatgerichte stijl. Dat maakt hem tot een vertrouwde adviseur van het topmanagement van multinationals. Dit komt overeen met het DNA en de ambities van onze groep.”

 

Emakina.BE Emakina Global
Contacteer ons
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina.BE
Luc Malcorps Director of Media Relations, Emakina.BE
Over Emakina, an EPAM company

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'

Emakina is een digitaal agentschap met wereldwijd bereik dat deel uitmaakt van Emakina Group,een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. De groep werd overgenomen door EPAM Systems, Inc in november 2021. Als de ware ambassadeurs voor de 'User' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup

Emakina, an EPAM company
Bd du Souverain 25/6
1170 Brussels
Belgium