75 jonge talenten ontmoeten Emakina-professionals op Emakina Experience 2019

Emakina.BE zoekt waaier aan nieuwe medewerkers

Voor het tweede jaar op rij organiseerde Emakina.BE zijn Emakina Experience, een initiatief gedragen door een enthousiast team van medewerkers. 75 jonge (en wat oudere) digitale en creatieve talenten gingen in op de uitnodiging om jezelf te ‘lanceren’ in de agentschapswereld. Ze wisselden hun ideeën en dromen uit met het management en ervaren consultants van Emakina. Naast een kennismaking was het voor hen een uitgelezen kans om zich voor te stellen, in de hoop op een job bij Emakina, een van de grote spelers in de sector.

Story image

Een reeks Emakinians gaven een inleiding in de expertises die Emakina bundelt, van e-commerce, marketing en automatisering tot creativiteit, design sprints, virtuele realiteit en meer. Als bonus kregen ze advies over het optimaliseren van je cv en portfolio.

Emakina Head of Technology Maurizio Pedriale licht de voordelen toe van design sprints
Emakina Head of Technology Maurizio Pedriale licht de voordelen toe van design sprints

Het programma trok vooral jonge digitale talenten aan. Emakina.BE zoekt ​ talenten in heel wat domeinen voor zijn teams: creatieve ontwerpers, UX-specialisten, Motion Designers, PM's en AM's, informatiearchitecten, art directors, en nog veel meer.

Pierre Pôlet, co-MD van Emakina.BE:
Pierre Pôlet, co-MD van Emakina.BE: "Een open geest is een basisvereiste."
Pierre Pôlet, co-MD van Emakina.BE:
​'Vaardigheden, diploma's en projectervaringen zijn natuurlijk een pluspunt als je bij Emakina wilt beginnen. Maar we zijn nog meer op zoek naar slimme enthousiaste mensen met een open geest. Dus ook gepassioneerde, ondefinieerbare talenten en stagiairs kunnen antwoorden op onze vele open sollicitaties."
Tim Wolfs, Co-MD van Emakina.BE:
Tim Wolfs, Co-MD van Emakina.BE: "Emakina is The User Agency."
Tim Wolfs, Co-MD van Emakina.BE voegt eraan toe:
​“Emakina is 'The User Agency'. We helpen onze klanten om hun merken en communicatie aan te passen aan de snel veranderende behoeften en verwachtingen van hun eindgebruikers. Want tevreden gebruikers zijn dé sleutel om succesvolle bedrijven te laten groeien. De beste kandidaten delen onze passie om samen met de ondernemingen waarvoor we werken ​ rijke ervaringen te bouwen, die eindgebruikers blij maken en echte relaties met hen creëren."
Emakina Project Manager Florence Mathey ligt aan de basis van Emakina Experience
Emakina Project Manager Florence Mathey ligt aan de basis van Emakina Experience

 

 

Emakina.BE
Over Emakina, an EPAM company

Welkom bij Emakina, de 'User Agency'

Emakina is een digitaal agentschap met wereldwijd bereik dat deel uitmaakt van Emakina Group,een van de toonaangevende digitale groepen van onafhankelijke digitale bureaus, met 26 kantoren in 18 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. De groep werd overgenomen door EPAM Systems, Inc in november 2021. Als de ware ambassadeurs voor de 'User' plaatst Emakina hun noden en verwachtingen centraal bij elke digitale ervaring. Deze aanpak geeft Emakina's klanten en hun merken een bevoorrechte relatie met hun nieuwe leiders, de consumenten van de digitale tijd. Lees meer op www.emakina.group en volg ons op Twitter @EmakinaGroup

Emakina, an EPAM company
Bd du Souverain 25/6
1170 Brussels
Belgium